Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κάλεσμα Κιν/κης Ομάδας για δημιουργία ταινίας μικρού μήκους!

Η κινηματογραφική Ομάδα του ΤΕΙ Λάρισας έχει φέτος στα σκαριά της εκτός από την προβολή ταινιών, την παραγωγή-δημιουργία μιας (ή παραπάνω;) ταινίας μικρού μήκους!

Απευθύνουμε αρχικά ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους καλλιτεχνικά ευαισθήτους συμφοιτητές μας που ασχολούνται με την συγγραφή! 





Τι θέλουμε;
Επιζητούμε ένα σενάριο! Δεν έχουμε κάποια προτίμηση ως προς το είδος ή την θεματολογία. Την καυστικότητα, το αν θίγει καταστάσεις, αν είναι δράμα, κωμωδία, περιπέτεια, αν είναι απλά ένα μικρό βίντεο που περνάει κάποιο μήνυμα... Είμαστε ανοιχτοί σε όλα!

Αρχικά πρέπει να αναφέρουμε πως σαν ομάδα στις συναντήσεις μας καταλήξαμε πως θέλουμε μια ταινία που να έχει (όχι αποκλειστικά) λίγο ΤΕΙ Λάρισας! Επειδή πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια ταινίας που γίνεται, θέλουμε σκηνοθετικά ή σεναριακά να "παίξουμε" με το ΤΕΙ.

Έπειτα θα ήταν θεμιτό η ταινία να έχει ζητήματα που απασχολούν, να "ενοχλεί" και να είναι δυναμική...

Ζητάμε πολλά;;

Εως πότε όμως;


Έχουμε σκοπό να ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Μάρτιο ώστε να έχουμε την άνεση να ολοκληρώσουμε την όποια ταινία μέχρι τον Μαϊο όπου θα πραγματοποιηθεί και το Φεστιβάλ των Πολιτιστικών Ομάδων...

Για αυτό το λόγο θέτουμε μια προθεσμία υποβολής του σεναρίου σας ως τις 29/2/2012 ώστε αμέσως μετά, την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου να γίνει μια συνάντηση των μελών της Κινηματογραφικής Ομάδας και των εμπλεκομένων σεναριογράφων ώστε να αποφασιστεί με τα καλύτερα κριτήρια το σενάριο που θα υλοποιηθεί και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα!


Πως θα στείλω το σενάριο;

1ος τρόπος: Αν το έχεις σε word το στέλνεις στο politistikes[at]hotmail.gr μαζί με κάποια στοιχεία επικοινωνίας σου.

2ος τρόπος: Πέρνα από το ΜΩΒ δωματιάκι μια μέρα που θα δεις φως μέσα και άστο σε κάποιον εκεί!



Θέλω να βοηθήσω στη ταινία με κάποιον άλλο τρόπο!

Αν θέλεις να βοηθήσεις με κάποιον άλλο τρόπο, από κομπάρσος μέχρι μέλος της παραγωγής,
δοκίμασε τους παραπάνω τρόπους ή πρόσθετα μπες στο facebook group της Κινηματογραφικής Ομάδας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου