Σάββατο 11 Μαΐου 2013

BAILDSA- ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ 23/5!



Είναι γεγονός!
Οι BAILDSA, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και η Sleeping Band και ο Σπύρος Γραμμένος με την μπάντα του έρχονται στο ΤΕΙ Λάρισας για μια αξέχαστη συναυλία στο pomfest!
Το μοναδικό φεστιβάλ σπουδαστών του ΤΕΙ Λάρισας!







BAILDSA
[http://www.baildsa.com/]
Οι BAiLdSA είναι ένα γκρουπ με βάση τη Θεσσαλονίκη που συνδυάζει βαλκανικούς ήχους και τσιγγάνικες μελωδίες με post punk αισθητική.
Το όνομα προκύπτει από την τουρκικής προεύλευσης λέξη bayılmak (= λυποθυμώ), το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στα χωριά των βαλκανίων και με παρεμφερείς σημασίες όπως αγανάκτσα, μπούχτσα κτλ.
Η αρχική ιδέα προήλθε το 2007 από τον Θάνο και Γιάννη Γκουντάνο, σύντομα συγκροτήθηκε το γκρουπ και ένα χρόνο μετά ξεκίνησαν οι πρώτες συναυλίες. Από τότε οι Baildsa εμφανίζονται με μανία σε φεστιβάλ, μουσικές σκηνές, μπαρ, στέκια, δρόμους με περίσσια ενέργεια και δύναμη, δίχως δόντια. Το ύφος της μπάντας τροποποιήθηκε σταδιακά μπολιάζοντας με νέα στοιχεία ska, reggae, rap το ήδη υπάρχον βαλκανικό γυφτοπάνκ υπόβαθρο, καταλήγοντας στην σημερινή σύνθεση με τους: Γιάννη Βαμβακά/ακορντεόν, Γιάννη Γκουντάνο/τύμπανα, Θάνο Γκουντάνο/κιθάρα, Πασχάλη Καρβουνάρη/τρομπέτα, Γιάννη Ιωαννίδη/μπάσο, Δημήτρη Χαυλίδη/τρομπέτα, Όθων Κόκκινο/ηχοληψία και Βασίλη Μαλίγκο/art, video, photography. Το πρώτο τους CD “United States Of Balkans” κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2011.









ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping band έρχονται να
παρουσιάσουν την νέα τους παράσταση με σταθερό τίτλο «Ένας Τρελλός»!!! Η παράσταση βασισμένη στην προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη («γαμώ την καταδίκη μου» και «Ένας Τρελλός») αλλά και σε τραγούδια «παλαιών ραψωδών και νέων τροβαδούρων», με πρωτότυπες διασκευές και ενορχηστρώσεις, ισορροπεί ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι. Οι μουσικοθεατροπαρανοϊκοί Sleeping Band, πάντα στο πλευρό του Αλκιβιάδη θα χαρίσουν γέλιο, κέφι και χαρά σε ένα πρόγραμμα γεμάτο χιούμορ και σαρκασμό! Κάθε παράσταση τους αποτελεί γεγονός που κάνει το κοινό να την μεταδίδει από
στόμα σε στόμα!!!










ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Ο Σπυρίδωνας Γραμμένος γεννήθηκε το 1980 μια μελαγχολική μέρα, κάτι που επηρέασε μάλλον την περαιτέρω πορεία του, πήγε σχολείο, στρατό και καθόλου πανεπιστήμιο κάτι που μάλλον επηρέασε την περαιτέρω πορεία του. Ερωτεύτηκε καμιά 40αρια γκόμενες που σίγουρα επηρέασαν την περαιτέρω πορεία του. Άμα έχει τις μαύρες του γράφει τραγουδάκια για ανεκπλήρωτους έρωτες και μπαλάντες για την αβεβαιότητα του χάισενμπεργκ. Στο ενεργητικό του έχει 7 αποτυχημένες προσπάθειες για δίαιτα, 4 προσωπικούς δίσκους (αλλά πολύ προσωπικούς),έναν δημοσίας χρήσης με τίτλο ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΙΡΑΝΤΑ που κυκλοφόρησε τον Μάη του 2010 και δεν θα τον βρείτε πουθενά, ένα σουξέ (το 4) και ένα μοτοσακό. Λατρεύει τη σπανακόπιτα της μαμάς του!. Είναι 100 κιλά, οφιούχος και ταιριάζει με τις ψηλές σκορπίνες . Τον συνόδευαν μουσικά οι ρηξικέλευθοι Meatballmakers μέχρι που τον έδιωξαν και πλέον είναι ελεύθερος(single)!
Μαζί του οι μουσικοί:
Γιώργος Καρδιανός κιθάρα
Ανδρέας Νικάκης μπάσο
Δημήτρης Μποσινάκος τύμπανα






Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΒΑ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου